On AirEmisiuni Student FMEchipaStiriTop 30 on Student FMForumul Student FM

Sex cu... parintii in pat

Sex cu... parintii in pat

Nu, nu e o stire de senzatie cu doi tineri care au vrut sa experimenteze ceva unic, ci e vorba de o campanie inedita declansata de studenti. Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti a lansat o campanie agresiva de constientizare a lipsei locuintelor pentru tineri.

Afisul campaniei e unul socant: doi tineri fac sex... in pat cu parintii! De ce? Pentru ca nu au bani sa se mute in propria casa. Sub fotografia lor se poate citi textul: 'La ce altceva sa ne asteptam daca nu se construiesc mai multe locuinte pentru tineri?'. 'Conceptul nu e al nostru, l-am preluat de la colegii din Franta, unde campania a avut si succes', ne-a declarat Robert Santa, vicepresedinte ANOSR pe Relatii Internationale.

Aceasta se va desfasura simultan in 14 centre universitare din tara, pe durata a sase luni si se adreseaza institutiilor nationale 'vinovate' de problema locuintei in randul tinerilor. 'Casele din orasele mari ale Romaniei au preturi exorbitante, iar tinerii sunt neputinciosi in fata tranzactiilor imobiliare care se desfasoara cu viteza luminii. Din cele 11.000 de locuinte construite in prima parte a anului 2008 in intreaga tara, doar 580 au fost facute din fonduri publice. In plus, sistemul bazat pe credite ipotecare al ANL este accesibil doar unei categorii restranse de tineri', spune liderul studentilor.

2008-06-17


Web Design NorthStar Media