On AirEmisiuni Student FMEchipaStiriTop 30 on Student FMForumul Student FM

Studentii s-au saturat de gunoaie, saormarii si autobuze ticsite

Studentii s-au saturat de gunoaie, saormarii si autobuze ticsite

Starea precara a complexurilor universitare, înghesuiala din autobuze si lipsa locuintelor i-au determinat pe studentii din Bucuresti sa ia atitudine, trimitând, ieri, tuturor candidatilor la primaria Capitalei si celor de sector, o lista cu 10 nevoi prioritare. Pe lânga înmultirea  autovehiculelor si a liniilor de transport în comun si dreptul de a circula gratuit pe mijloacele RATB, prezentând doar carnetul de student, tinerii din 11 organizatii studentesti membre ANOSR solicita viitorilor edili sa creasca numarul pistelor de biciclete, role si skateboarduri si, totodata, sa nu mai tolereze masinile care blocheaza culoarele deja existente.

Gunoaiele si câinii vagabonzi din campusuri sunt, la rându-le, un motiv de nemultumire pentru tineri, acestia solicitând autoritatilor sa asigure o siguranta publica sporita si sa supravegheze cu atentie cluburile zgomotoase.

Documentul a fost întocmit de studenti în urma unei dezbateri organizate în cadrul festivalului Chefest si se încadreaza în campania euvotez.ro, ce apartine Agentiei Nationale pentru Sprijinirea Initiativei Studentilor.

Sursa: Gandul

2008-05-22


Web Design NorthStar Media