On AirEmisiuni Student FMEchipaStiriTop 30 on Student FMForumul Student FM

S-a dat verde la PR!

S-a dat verde la PR!

PR Tea revine luna aceasta cu cea de-a opta o editie: "Doua perspective, aceeasi problema. PR-ist versus Jurnalist". Invitatii acestei editii,  Hortensia Nastase (Deputy Managing Director "Lowe PR") si Razvan Ionescu (redactor-sef Cotidianul), incerca sa defineasca impreuna cu studentii notiunile de "PR-ist" si "Jurnalist" si sa traseze asemanarile si diferentele dintre aceste doua meserii intre care se face in permanenta confuzie. Cea de-a opta editie PR Tea va incerca sa le ofere studentilor informatii despre calitatile pe care ar trebui sa le aiba un bun jurnalist si PR-ist si cum trebuie sa se manifeste in relatiile cu fiecare dintre acestia.

Evenimentul va avea loc miercuri, 28 mai 2008, la Sub-Carturesti, incepând cu ora 19.00. Inscrierile pentru aceasta editie se fac in perioada 19-27 mai pe adresa prtea_inscrieri@ yahoo.com. Mai multe detalii pe www.prtea.wordpress.com.

Un eveniment marca PRIME România, sustinut de Student FM, Ceainaria Carturesti, Editura Polirom, Metropotam, IQads, Wall-Street si 9 AM, Studentie.ro, Sapte Seri.

2008-05-23


Web Design NorthStar Media