On AirEmisiuni Student FMEchipaStiriTop 30 on Student FMForumul Student FM

Concursuri

Regulament concursuri Student FM în direct

1. Prezentul regulament se aplica pentru toate concursurile desfasurate în direct la Student FM, prin telefon sau SMS pentru care nu exista un regulament specific.

2. Participantii la concursurile Student FM pot sa câstige doar o singura data, la 30 de zile. Daca vor câstiga în acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

3. Daca în decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu acelasi domiciliu) câstiga de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

4. În cazul în care concursurile au fost câstigate la scurt timp unul dupa altul, se va da premiul de la primul concurs câstigat, urmatoarele fiind anulate.

5. Acelasi premiu nu poate fi câstigat de o persoana într-o perioada mai mica de 6 luni. Daca acest lucru se va întâmpla, premiile vor fi anulate.

6. Premiile se ridica în decurs de 30 zile din ziua în care s-au câstigat.

7. Premiile neridicate în termenul mentionat sunt anulate.

8. Câstigatorii din Bucuresti se vor prezenta personal la sediul Student FM din Sos. Nicolae Titulescu nr. 16, bl. 22, sc. A, et. 8, ap. 32, interfon 32, sector 1, cu B.I./C.I. pentru a-si ridica premiul. Exceptie fac persoanele care nu se pot deplasa. Acestea pot delega o persoana din familie sa ridice premiul. In cazul in care castigatorul este din alt oras decat Bucuresti, echipa Student FM va trimite premiul prin curier, plata transportului fiind suportata de catre castigator. Student FM nu îsi asuma responsabilitatea pentru problemele cauzate de eventualele distrugeri sau de pierderea coletelor de catre curierul rapid si poate pune la dispozitie dovezi privind trimiterea coletului.

9. Premiile se pot ridica de luni pâna vineri între orele 10:00 - 17:00.

10. Premiile în bani sau cu o valoare mai mare de 1000 RON se ridica personal de la sediul Student FM.

11. Postul de radio Student FM nu este responsabil de eventualele defectiuni ale liniilor telefonice aparute în timpul desfasurarii concursului.

12. În emisie sunt receptionate doar apelurile telefonice primite dupa momentul initierii concursului. În cazul în care apelati numarul de telefon înainte, veti primi ton de ocupat.

13. Pentru a putea înregistra câstigul, ascultatorii trebuie sa ramâna la telefon dupa încheierea convorbirii în direct si sa astepte ca operatorul nostru sau realizatorul programului sa le noteze datele de identificare. În cazul întreruperii convorbirii telefonice, indiferent de motiv, premiul este anulat.

14. În cazul în care datele false furnizate de câstigatorul unui concurs conduc la prejudicii de imagine sau materiale pentru Student FM, postul de radio va actiona pe toate caile legale pentru a recupera aceste prejudicii.

15. Contestatiile si comentariile privind premiile sau acest regulament, se accepta doar în scris pe adresa Student FM, mentionând pe plic "Contestatie" si numele concursului la care faceti referire sau prin e-mail la adresa office@studentfm.ro. Echipa Student FM va raspunde la aceste sesizari, în scris, prin e-mail sau posta, în maximum 30 de zile de la data primirii.

16. Prin participarea la concursuri, acceptati ca datele dumneavostra sa intre în baza de date Student FM si sa poata fi utilizate în scopuri promotionale. În cazul în care participati la concursuri care implica fotografii, texte sau orice fel de alte creatii, va dati acordul ca Student FM sa le foloseasca în scopuri promotionale.

17. Prevederile acestui regulament se aplica începând cu data publicarii.

18. Student FM îsi rezerva dreptul de a schimba acest regulament fara o notificare prealabila.

Data publicarii: 01 SEPTEMBRIE 2007


Web Design NorthStar Media