On AirEmisiuni Student FMEchipaStiriTop 30 on Student FMForumul Student FM

Echipa StudentFM

Ionut Potolea Ionut Potolea Ionut Potolea

Ionut Potolea

Salut! Sunt Ionut Potolea si in fiecare sambata dupa-amiaza iti aduc cele mai proaspete si mai ascultate hituri Student FM la Play The Hit. In cele patru ore de program, ma simt in elementul meu, dau muzica la maxim si ma mai apuca si dansatul sau cantatul uneori. Sper ca starea asta de buna dispozitie trece si dincolo de microfon.

Sa-ti spun si doua vorbe despre mine? Sunt student la Jurnalism in anul IV, pana la vara, cand termin facultatea. Pasiunea mea pentru jurnalsim vine de cand eram de-o schioapa si urmaream zilnic programele radio si tv, imi notam programele si ceea ce spuneau prezentatorii. Mai tarziu, prin liceu am ajuns sa si lucrez la Radio Alfa Galati-Braila.

Dar, pentru mine, anii cei mai frumosi au fost cei de studentie. Am invatat ca a fi student inseamna mai mult decat sa mergi la facultate in fiecare zi. Pentru mine, a fi student este mai ales o stare de spirit, un fel de a fi. Inseamna entuziasm, optimism, curiozitate si o dorinta nemarginita de a trai la maxim fiecare clipa. Asa ca iti doresc sa fii mereu "student".Web Design NorthStar Media