On AirEmisiuni Student FMEchipaStiriTop 30 on Student FMForumul Student FM

Echipa StudentFM

Marius Florescu Marius Florescu Marius Florescu

Marius Florescu

M-am documentat si am constatat ca pe 4 noiembrie s-au nascut o multime de oameni mari, importanti si cunoscuti. Eu - Marius Florescu - sunt exceptia deocamdata. Stiu ca nu sunt singura exceptie si asta e foarte bine, ma fereste de complexe. In plus, intotdeauna am zis "lasa ca ma fac eu mare"... Dar nu e chiar asa de usor... Scorpion asadar... Si blondut pe ici pe colo...

Radioul m-a atras la fel de mult ca pe oricine altcineva cu o mare pasiune pentru muzica, enorm adica...Ca veni vorba de muzica, nu cred ca exista muzica buna si...altfel de muzica. E destul de simplu: ceea ce tu asculti si-ti creeaza o anumita stare, desigur placuta, atunci cu siguranta se numeste muzica (daca asculti manele si citesti asta, sa stii ca ai gresit site-ul). Parerea celorlalti la faza asta conteaza putin, spre deloc. Revenind, radioul ma suporta incepand cu anul 2000, odata cu primul an de facultate, in Galati...Multa apa a curs pe Dunare de atunci...Odata cu venirea la Bucuresti, pentru cea de-a doua facultate (nu sunt mare destept!?!, doar ma hotarasc mai greu) a aparut si fericita ocazie de a face radio in capitala... Mama, ce succes! (Cleopatra StratanTM) Plus sau minus 2 ani la Radio Total. Multa apa a curs si pe Dambovita de atunci.

In vara lui 2007 m-am alaturat echipei Student FM... De atunci ma simt mult mai bine, mult mai des! Iar asta cred ca spune multe, daca nu chiar totul despre ceea ce se intampla aici (citeste printre randuri. Nu e niciun mesaj ascuns, dar e funny!).

In concluzie, mai mult si mai multe la Student FM in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 12:00 la 16:00. Te astept!


Web Design NorthStar Media